ΦΡΑΠΕΣ ΦΡΕΝΤΟ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ

Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ

ΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ.


Η δυνατότητα της καφεΐνης να ενισχύει την επαγρύπνηση και τη συνεχή προσοχή έχει τεκμηριωθεί...όχι το ζήτημα δεν είναι το οφέλη του καφέ! Το ζήτημα είναι πως ο νεοέλληνας όσο έχει χρήματα να πιει τον καφέ του,να πάρει τα τσιγάρα του και να πάει στα μπουζούκια,δεν θα ξεκουνηθεί από τον καναπέ του-κρεβάτι του-σπίτι του.

Οι εκλογές έφτασαν για άλλη μια φορά σε τούτη την άμοιρη χώρα, τα κανάλια πήραν φωτιά από τα διαφημιστικά σποτ των αγαπητών υποψηφίων οι οποίοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να πείσουν τους ψηφοφόρους να τους δώσουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους. Αυτό είναι το λογικό της υπόθεσης. Το παράλογο όμως είναι πως θα το κάνουν! Ο Έλληνας όπως έχει αποδειχθεί δεν είναι των ριζικών αλλαγών ούτε και των αποφάσεων. Αυτό το αποδεικνύουμε στις βουλευτικές και δημοτικές εκλογές που βγαίνουν οι ίδιοι επι μονίμου βάσεως.
 Όλοι ξέρουμε γιατί γίνεται αυτό. ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ-τύπου θα βολέψεις το παιδί μου,θα βολέψεις τον άντρα μου,θα βγάλουμε την άδεια για το αυθαίρετο σπιτάκι που έχουμε κτλπ. Έπειτα, ξεκινάνε οι διαδηλώσεις (συμπτωματικά όταν είναι να ψηφισθεί κάποιο νομοσχέδιο) και ξαφνικά όλοι αγανακτούν γιατί δεν περίμεναν να φερθεί έτσι η εκάστοτε κυβέρνηση!! Φυσικά να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε πως ο Έλληνας δεν διαδηλώνει ποτέ για να προασπιστεί τα συμφέροντα κάποιου άλλου παρά μόνο τα δικά του ή για να χάσει την σχολική ημέρα (βλέπε στα Λύκεια που ξαφνικά τους πήρε ο πόνος για τους επιστάτες και βγήκαν όλα τα σχολιαρόπαιδα στους δρόμους).
Πως λοιπόν θα ψηφίσει ο Ελληνικός λαός φέτος που από την μια, 1 στα 4 νοικοκυριά βρίσκεται στο όριο της φτώχειας, ενώ από την άλλη οι καφετέριες και τα μπουζούκια είναι μονίμως γεμάτα; Πως θα ψηφίσει μια νεολαία που θεωρεί μαγκιά τον μπάφο και την Χ.Α; Πώς θα ψηφίσουν από την στιγμή που τους περισσότερους από αυτούς τους είδαμε στους συνδυασμούς των πόλεων τους; Είμαστε όντως άξιοι της μοίρας μας ή κρύβουμε μια δύναμη μέσα μας που απλά δεν έχει βρει διέξοδο; 

Αυτές οι εκλογές θα δείξουν πως πραγματικά αξίζουμε να μας φέρονται και ποιον αξίζουμε να μας κυβερνάει.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη