ΠΥΡΙΝΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Όλοι ξέρουμε  πως κάθε χρόνο το καλοκαίρι, καίνε κατά κόρον τα δάση. Άλλοτε αναφέρεται εμπρησμός από αμέλεια, άλλοτε συλλαμβάνουν κάποιον ο οποίος φαίνεται να το έκανε εκ προθέσεως' αλλά κατά βάθος όλοι ξέρουμε πως είναι "βαλτοί" από κάποιο μεγάλο κεφάλι και απώτερος σκοπός είναι ο αποπροσανατολισμός του κοινού από τα πολιτικά δρώμενα, το αβαντάζ των πολιτικών (όταν είναι σε περίοδο εκλογών) για να τάξουν ή όπως παλαιότερα που έκαιγαν για να χτίσουν αυθαίρετα σπίτια. 
Τους ψηφίζουμε κάθε φορά για να μας εξαπατούν, να μας εκμεταλλεύονται και να στέλνουν την χώρα στον βούρκο της Ε.Ε. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιοι "αφανής ήρωες" οι οποίοι παλεύουν κάθε χρόνο με την πύρινη λαίλαπα ρισκάροντας την ζωή τους για να σώσουν δασικές εκτάσεις και σπίτια που απειλούνται. Το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας. 
Μπορούμε όλοι να συμβάλουμε σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν αυτά τα παιδιά με το να γίνουμε εθελοντές πυροσβέστες συμπληρώνοντας απλά την ηλεκτρονική φόρμα που παραθέτουν στο site της πυροσβεστικής 

http://www.fireservice.gr/pyr/site/home/LC+Primary+Menu/Ethelodismos/form.csp

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη