ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΕΝ ΟΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΑΛΑΝΙΖΕ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.


ΕΜΕΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΤΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.


ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΥΣΙΚΑ.ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ.ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΣ ΕΔΙΩΧΝΑΝ ΤΩΡΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.


Το επιχείρημα που θα παραθέσω πριν αναφέρω την δική μας προσφυγιά, είναι το εξής: Η μαρτυρία του καπετάνιου του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ που μεταφέρει το πλήθος ανθρώπων. Σύμφωνα λοιπόν με τον ίδιο, το διάστημα που χρησιμοποιείται το πλοίο για την μεταφορά των προσφύγων δεν έχει καταγραφεί ούτε μια καταστροφή ειδών όπως καρέκλες καμπίνες, αλλά επίσης δεν έχει "χαθεί", κοινώς κλαπεί τίποτα για παράδειγμα σεντόνια πετσέτες ποτήρια κτλ. Αντίθετα, όταν το πλοίο πραγματοποιεί κανονικά το δρομολόγιο του από Πάτρα προς Ιταλία με 150 Έλληνες οδηγούς φορτηγών, 50 μπουρνούζια περίπου "αγνοούνται" ενώ με 2,500 Σύριους δεν λείπει τίποτα!!!

 Αυτό είναι για τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι οι ξένοι καταστρέφουν αυτόν τον τόπο με κλεψιές,αρπαγές παιδιών και δολοφονίες. Αν κάνουμε μια μικρή έρευνα θα βρούμε ουκ ολίγους Έλληνες που έχουν κλέψει, σκοτώσει, βιάσει, απάγει και κατακρεουργήσει συνανθρώπους μας.Έλληνες και μη. 


ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ


ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ

Από που να το πιάσεις αυτό το θέμα.Ένα θέμα γεμάτο πόνο και θλίψη και είμαι σίγουρη πως όσες καταγραφές και αν έχουν γίνει η αλήθεια δεν έχει αποκαλυφθεί πλήρως.

θα ήθελα να αναφέρω τα λεγόμενα της γιαγιάς μου.Η οποία μπορεί να μην έζησε η ίδια τον ξεριζωμό αφού γεννήθηκε αργότερα, αλλά οι γονείς της και οι παππούδες της τον έζησαν. 

Κατάγονταν από την Βιζόν, στα βάθη της Μ.Ασίας και την εγκατέλειψαν παίρνοντας μαζί  τα 7 εφτά παιδία και τα ζώα τους.Ανεβασμένοι ολημερίς πάνω σε ένα κάρο με ότι υπάρχοντα τους έμειναν, διέσχισαν την σημερινή Τουρκία για να φτάσουν στη Δράμα. Όπως μου είπε η γιαγιά μου Δήμητρα, στον δρόμο το ένα από τα 7 αδέρφια όντας μωρό ξεψύχησε και θάφτηκε στην περιοχή. Είναι ευρέως γνωστό πως τους πρόσφυγες στην Ελλάδα τους είχαν όπως έχουμε εμείς τώρα τους λαθρομετανάστες..Με την διαφορά ότι εκείνοι ήταν ΕΛΛΗΝΕΣ πρόσφυγες.Ποιο Έλληνες και από τους ντόπιους. Στις μεγάλες πόλεις οι πρόσφυγες γίνονταν είλωτες σε μεγάλα σπίτια "όπως έχουμε εμείς τώρα τους μαύρους" λέει συγκεκριμένα. Στα χωριά όμως δεν ίσχυαν τα ίδια αφού εκεί έμεναν πλέον Θρακιώτες, Πόντιοι και Βούλγαροι Έλληνες.Φεύγοντας, οι Τούρκοι το '29 άφησαν πίσω τα σπίτια και τα χωράφια τους τα οποία μέσω κλήρωσης μοιράστηκαν στους άπορους πλέον πρόσφυγες.
-Έχω διαβάσει γιαγιά ότι όταν έφτασαν τα πλοία στα παράλια για να πάνε τους ξεριζωμένους στην Ελλάδα, οι λεγόμενοι σύμμαχοι έκοβαν τα χέρια των ανθρώπων ώστε να μην καταφέρουν να ανέβουν.Ισχύει;
-Φυσικά και ισχύει.
-Ναι, αλλά γιατί;
-Γιατί πληρώνονταν από τους Τούρκους.

Είναι γνωστό ότι οι Έλληνες της Μικράς Ασίας ήταν ευκατάστατοι και καλοί έμποροι.Μάλιστα, επειδή είχαν αναπτύξει το εμπόριο τους και έστελναν πλοία σε όλο σχεδόν τον κόσμο, οι ξένες δυνάμεις  δυσανασχετούσαν και ήθελαν να σταματήσει γιατί έτσι οι Έλληνες αποκτούσαν δύναμη.


Σε αυτό τον πόλεμο λοιπόν έγιναν εγκλήματα τρομερά.Σκοπός ήταν ο αφανισμός και όχι απλά ο ξεριζωμός.

σημείωση:όλη αυτή η καταστροφή, ο ξεριζωμός και οι θάνατοι οφείλονταν στην πραγματοποίηση του σχεδίου της ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ του Βενιζέλου..(Πάλι ένας πολιτικός στην μέση μιας τραγωδίας)


Στα πρόσφατα κύματα προσφύγων που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα πολλοί από αυτούς είναι μουσουλμάνοι Κρητικοί οι οποίοι αναγκάστηκαν να εγκαταλέιψουν την Κρήτη και να εγκατασταθούν στην Ελληνόφωνη πόλη Χαμιντιέ στον Λίβανο, όταν το νησί έπαψε να βρίσκεται κάτω από τον Οθωμανικό ζυγό, για λόγους θρησκευτικούς καθώς πολλοί εξισλαμίστηκαν και θεωρήθηκαν προδότες.


Φυσικά θα ήταν παράλειψη αν δεν ανέφερα το γεγονός ότι πολλοί Έλληνες μαζί και η γιαγιά Δήμητρα έφυγαν στην Γερμανία με σκοπό να δουλέψουν(αν και ήταν σχετικά εύποροι στο χωριό), καθάριζαν σκάλες και δούλευαν ως είλωτες στα εργοστάσια για ένα κομμάτι ψωμί.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι παππούδες μας έχουν ζήσει τον πόλεμο.έχουν ζήσει τον θάνατο.Το να μην έχεις ένα σπίτι ή να ταΐσεις τα παιδιά σου. Εμείς η νέα γενιά που τα βρήκαμε όλα εύκολα, ντρεπόμαστε να πάμε ως εργάτες.Θέλουμε να γίνουμε διευθυντάδες. Και έτσι φεύγουμε στο εξωτερικό να γίνουμε εκεί εργάτες. Και αν βρούμε μια δουλειά με 700 ευρώ και ασφάλεια κτλπ δεν μας αρέσει γιατί δουλεύουμε 8ωρο...Αυτή είναι η νοοτροπία του Έλληνα όσο και να μην μας αρέσει.

Είτε θα εκμεταλλευτεί τον αλλοδαπό και θα τον έχει από το πρωί μέχρι τον βράδυ με 2 ευρώ την μέρα, ή που θα φωνάζει ότι μας σκοτώνουν οι ξένοι ενώ 3 ημέρες πριν Έλληνας-ίδα σκότωσε το παιδί του ή έκλεψε μια τράπεζα ή καταχράστηκε λεφτά δημοσίου.Δεν είναι η φάρα είναι ο άνθρωπος. 


Μερικά στοιχεία Ελλήνων δολοφόνων..: 

-Φεβρουάριος 2013 Φιλιππιάδα σκότωσε διαμέλισε έβρασε τον φίλο του και τον π΄΄εταξε στο ποτάμι.

  






-Δεκέμβριος 2012 Ξάνθη Χρήστος Παπάζογλου βίασε ξυλοκόπησε και έκαψε ζωντανή μια άτυχη κοπέλα







-Δεκέμβριος 1993-4 Ερμιόνη Μανώλης Δούρης πατέρας βιάζει και σκοτώνει τον 6χρονο γιό του.Αυτοκτόνησε στις φυλακές.









-2008 Σαντορίνη Αθανάσιος Αρβανίτης σκοτώνει την σύζυγο του και περιφέρει το κεφάλι της στο νησί και ύστερα τραυμάτισε με το ίδιο μαχαίρι και τον αστυνόμο που πήγε να τον συλλάβει








-Ιούλιος 1996 Απόστολος Κοσμάς χτύπησε με ένα τσεκούρι το κεφάλι του παιδιού του.Στη συνέχεια το πέταξε σε έναν λάκκο στην περιοχή του Καλάμου και του έβαλε φωτιά. Την επόμενη ημέρα τεμάχισε το καμμένο σώμα σε 11 κομμάτια με ένα πριόνι.







Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη