ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ


Παίρνοντας έναυσμα από μια κουβέντα που είχα σχετικά με τις σχέσεις και το πόσο ηλίθια μπορεί να φερθεί κάποιος αφού πάρει από εσένα αυτό που θέλει, αναρωτήθηκα αν φταίμε εμείς κάπου. Οπότε ρώτησα φίλους..

Κανένας δεν τα κατάφερε φυσικά να με διαφωτίσει. Όχι ότι δεν πήρα πολλές και ποικίλες απαντήσεις...(προς Θεού! Εξάλλου όλοι έχουμε άποψη για όλα και ξέρουμε τα πάντα...ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με τις ζωές των άλλων!!)

Επικοινωνία... Μια τόσο μικρή λεξούλα που με το πέρασμα των χρόνων και την τεχνολογία έχει χάσει το νόημα της. Έχουμε ξεχάσει πως είναι να λέμε αυτό που σκεφτόμαστε. Να ζητάμε από τον άλλον αυτό που θέλουμε χωρίς να περιμένουμε να το μαντέψει μυρίζοντας τα νύχια του (σε αυτό το σημείο θα ήθελα να μου απαντήσουν τι γίνεται στην περίπτωση που κάποιος τα τρώει).

 Έχουμε μάθει να στέλνουμε ένα μήνυμα στο messanger σε γκομενάκια που μας κινούν το ενδιαφέρον μέσω μιας εικόνας με 10.000 φίλτρα και να περιμένουμε από αυτά, να μας κάτσουν με το καλημέρα. ΟΚ δεν φταίτε εσείς αγαπητά γουρούνια..Όταν επί τω πλείστων ασχολείστε με τέτοιου είδους γυναίκες λογικό είναι να νομίζετε πως όλες είναι έτσι, και να προσπαθείτε να γεμίσετε την ατζέντα σας. Φυσικά όταν καταλαβαίνετε πως η κοπέλα που απαντάει από την άλλη μεριά της οθόνης, δεν είναι διατεθειμένη να σας το προσφέρει (το λουλούδι της) έτσι απλά την κάνετε με ελαφρά πηδηματάκια..

Επίσης, τι φάση με το "κολπάκι" (μην χέσω) που έχετε βρει και το χρησιμοποιείτε πιο συχνά απ'ότι χρησιμοποιείτε την οδοντόβουρτσα σας, το μυαλό σας και την καπότα, να λέτε μεγάλα λόγια ώστε η γκόμενα να πιστέψει πως έχετε κάποιο μέλλον (έστω παρόν) και μετά να εξαφανίζεστε δια μαγείας?? Δηλαδή έχετε τόσο ανάγκη την επιβεβαίωση? Κανονικά θα έπρεπε εμείς να είμαστε οι μάγκες που καταφέρνουμε να σας μένουμε απωθημένα!!! Και όχι εσείς που "καταφέρατε" (χαχαχα ας μην ξαναχέσω) να μας πείσετε, να βγούμε έστω και μια βόλτα μαζί σας ή να ανταλλάξουμε 10 μηνύματα!

Κάποια στιγμή, αγαπητά αντράκια, θα έπρεπε να συνειδητοποιήσετε ότι οι γυναίκες σας διαλέγουν..και όχι εσείς αυτές!!! Πχ τις πλησιάζετε σε ένα μπαρ (λέμε τώρα γιατί είστε και κότες) αν δεν της αρέσετε θα φάτε ακυράκι.. Στην περίπτωση δε, που θα σας πλησιάσει εκείνη (γιατί ως γνωστόν μπορεί να μην έχουμε μπαλάκια αλλά τα εκπροσωπούμε καλύτερα) πάλι εμείς έχουμε το επάνω χέρι γιατί εμείς σας διαλέξαμε..!!!

Το ερώτημα είναι... Οι άνθρωποι είναι όντως φθηνοί ή απλά δεν πέφτουμε στους σωστούς ανθρώπους; Είναι όντως μαλάκες ή εντελώς ακατάλληλοι για εμάς; Γιατί να νιώθουμε πως μας πλησιάζουν απλά για να πάρουν κάτι και να φύγουν;  Είναι τόσο επιφανειακός πλέον ο κόσμος;

Ε ναι λοιπόν. ΕΊΝΑΙ. Και είναι γιατί εμείς το επιτρέπουμε. Τι θέλω να πω...

Τα παίρνουμε όλα κατάκαρδα ενώ δεν θα έπρεπε. Τους αφήνουμε να αντλήσουν την δύναμη τους μέσα από την δική μας αδυναμία και την ανάγκη μας για επικοινωνία. Αν ξέρεις ποιος είσαι δεν επηρεάζεσαι από αυτές τις συμπεριφορές. Δεν τους αφήνεις να σε στραγγίζουν και ας νομίζουν πως το καταφέρνουν. Ο άνθρωπος που ζητάει την επιβεβαίωση παίζοντας με τους γύρω του, είναι απλά ανασφαλής και προσπαθεί να γεμίσει το κενό του εγκεφάλου του. Εσένα γιατί να σε νοιάζει αυτό; Αυτός ουσιαστικά έχει το πρόβλημα!!! Σκέψου το σα να διατέλεσες κοινωνικό έργο!!!

Φυσικά έδιωξες από την ζωή σου έναν κινούμενο στόκο και αυτός έβγαλε από την ζωή του έναν χρήσιμο γι αυτόν, κατά τα άλλα, άνθρωπο!

Πρέπει να βγάζουμε τα σκουπίδια από το σπίτι μας γιατί αν δεν το κάνουμε θα γεμίσουμε άσχημες μυρωδιές,κατσαρίδες,ποντίκια και μυρμήγκια.. Έτσι και με την  ζωή μας. Αν δεν βγάλουμε από την πολύτιμη ζωούλα μας την σκαρταδούρα, γεμίζουμε άσχημες αναμνήσεις και παράσιτα που προσκολλώνται πάνω μας και μας τρώνε μέρα με την μέρα.

Ηθικό δίδαγμα...

Άνθρωποι που μας θέλουν για να γεμίσουν την ώρα τους και να νιώσουν κάποιοι (επειδή προφανώς ασχολούμαστε μαζί τους) δεν αξίζουν να μένουν δίπλα μας. Υπάρχουν τόσοι ωραίοι άνθρωποι γύρω μας που μπορούν να μας προσφέρουν ότι ζητάμε και εμείς σπαταλάμε τον χρόνο μας να αναρωτιόμαστε γιατί ο τάδε δεν μας ξαναέστειλε μήνυμα και τι κάναμε εμείς λάθος..

Δεν κάναμε κανένα λάθος. Σου μιλάνε όσο γεμίζεις την βαρετή ζωούλα τους! Πάρ'το χαμπάρι και απλά προχώρα!!!













Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη