ΤΑ ΝΤΑΛΑΒΕΡΙΑ

"ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΡΕΚΟΡ" ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ!ΟΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΛΕ!ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ!!


Την μεγαλύτερη ποσότητα ηρωίνης στην Ευρώπη λένε ότι κατάφερε να κατασχέσει η Ελληνική Αστυνομία και το Λιμενικό με τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου Μ. Βαρβιτσιώτη να υπόσχεται πως θα βρουν όλους τους εμπλεκόμενους με την υπόθεση του καρτέλ εντός και εκτός συνόρων!!
Το Λιμενικό σώμα θα συνεχίσει να συνεργάζεται με διεθνείς Αρχές για την πάταξη του εγκλήματος και της εξάρθρωσης του μεγαλύτερου καρτέλ ναρκωτικών στην Ευρώπη ίσως και στον κόσμο!!!!!

Μετά από αυτές τις δηλώσεις των αρμοδίων απλά θέλω να αναφέρω τα εξής: Βρέθηκαν !!2 τόνοι ηρωίνης αξίας περίπου 60 εκατομμυρίων ευρώ!! από Πακιστάν και Ομάν, συνελήφθησαν 23 άτομα εκ των οποίων ο ένας είναι εφοπλιστής και είχε τις βίλες στις οποίες βρέθηκαν τα "αμαρτωλά" και τέλος κλείνουν στην φυλακή μερικούς οι οποίοι προφανώς ήταν στην δούλεψη ΑΥΤΩΝ που τα κανόνιζαν όλα. Ήρθαν τόσοι τόνοι ηρωίνης από έξω -θέλουν να μας πουν- χωρίς να πάρει κανένας χαμπάρι με ένα πλοίο αραγμένο στο λιμάνι της Ελευσίνας ανενόχλητο...

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ 


Αναρωτιέμαι όμως, πώς θα εξαρθρώσουν καρτέλ στο οποίο είναι φως φανάρι πως είναι μπλεγμένοι εκτός από αυτούς που άφησαν να εκτεθούν, μεγάλα κεφάλια σε θέσεις υψηλές που εγώ τουλάχιστον υποπτεύομαι πως πήραν τις μιζούλες τους για να κάνουν τα στραβά μάτια..άσχετα αν κάπου στράβωσε το θέμα ή αν ήταν επί τούτου για να φανεί πως πατάσσουμε το εμπόριο ναρκωτικών και φυλακίζουμε τους κακούς!?!?













Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη