ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΧΑΡΠ (HAARP)


ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ HAARP

Έτσι αναφέρεται στην Βικιπαίδεια το ερευνητικό πρόγραμμα υψηλής συχνότητας δραστικής ακτινοβολίας.
Το haarp σύμφωνα με την μηχανή αναζήτησης χρηματοδοτείται από την Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό προσφέροντας ειδικές εγκαταστάσεις, τοποθετημένες στην Αλάσκα,  εκπομπής κυμάτων HF* υψηλής ισχύος. Κάποιοι το αποκαλούν ως υπερόπλο μαζικής καταστροφής μέσω του οποίου επιτυγχάνεται η επιλεκτική διακοπή των επικοινωνιών σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές, εξουδετέρωση κατοίκων θέτοντας τους σε έναν λήθαργο επηρεάζοντας παράλληλα και τα καιρικά φαινόμενα.Υπάρχει μια μεγάλη λίστα πατεντών από το 1987 και είναι ύποπτες για δόλια χρήση χωρίς αυτό να σημαίνει φυσικά πως είναι εφαρμόσιμες ή λειτουργικές.
 Αυτό είναι ένα πλωτό ραντάρ SBX το οποίο είναι οργανικό μέρος της αντιβαλλιστικής άμυνας των Η.Π.Α. Είναι ουσιαστικά ένα πλωτό HAARP.




Συνωμοσίες αναφέρουν πως το HAARP είναι υπεύθυνο για το σεισμό 9 Ρίχτερ την Ιαπωνία. Στη φωτογραφία που παραθέτω θα δείτε τις μετρήσεις του μαγνητόμετρου τou HAARP μερικές ημέρες και μερικές ώρες πριν από τον σεισμό( για τους γνώστες)
Εν ολίγοις τα στοιχεία είναι κάπως ασύνδετα μεταξύ τους. Το HAARP μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως όπλο, ως ραντάρ και ως ασύρματος.Ίσως κάνοντας κάτι καλύτερο για την ανθρωπότητα αλλά ίσως και το αντίθετο. Όλα αυτά φυσικά εικασίες και δεν είναι δυνατόν να επαληθευθούν όπως οποιαδήποτε άλλη συνωμοσία (που δυστυχώς υπάρχουν πολλές!!).





*Βραχέα κύματα ή υψηλής συχνότητας ραδιοκύματα που λειτουργούν στην περιοχή συχνοτήτων  των 3-10 ΜΗz.Ο όρος βραχέα κύματα σημαίνει ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία σε μικρό μήκος κύματος αλλά μεγάλη συχνότητα.


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη