ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ-Μ.Ε.Κ




Η Μ.Ε.Κ είναι μια αθλητική οργάνωση λίγο διαφορετική από τις άλλες, που κατά βάση οι εκπαιδευτές της ήταν στις Ειδικές Δυνάμεις. Σκοπός μας η συντήρηση των μαχητικών ικανοτήτων μας, της αδελφικότητας και της αλληλεγγύης που χαρακτηρίζουν τους άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων από τότε που δημιουργήθηκαν. Είμαστε η φυσική συνέχεια των πολεμιστών του Ιερού Λόχου και των θρυλικών Λοκατζήδων. Τα πιστεύω μας τα έχουμε δηλώσει ξεκάθαρα την ημέρα που ορκιστήκαμε. Ο όρκος μας εδόθη άπαξ και διαπαντός και θα τον τηρήσουμε μέχρι το τέλος. Ακολουθώντας τις οδηγίες των εκπαιδευτών σου μπορείς επιτυχώς να πραγματοποιήσεις όλες τις ασκήσεις χωρίς τον φόβο τραυματισμού' φυσικά υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας.

Οι ασκήσεις πραγματοποιούνται σε όλη την Αττική κάθε Κυριακή, αν χρειαστεί και Σάββατο, και γίνονται τακτικά σχολεία (ελικόπτερο, μπουκάλες, ελεύθερες πτώσεις κτλπ). Παρέχεται εξοπλισμός για τα νέα μέλη, παρόλα αυτά ο καθένας επιβάλλεται να έχει τον δικό του.

Βασική προϋπόθεση για να βρίσκεσαι σε αυτή την οικογένεια είναι το ήθος, η αγάπη για την μονάδα και η αξιοπρέπεια. Μπαίνουν όλοι αλλά μένουν όσοι μπορούν και αντέχουν.  M.E.K.-ΛΟΚ   

Επισκεφθείτε  την επίσημη ανοιχτή ομάδα στο facebook για περαιτέρω πληροφορίες   Ε.Ο.Δ. - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ




















Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη